Hoppa till sidans innehåll

Ridskolan


På Persö finns ridgrupper för alla

 

I våra nybörjargrupper är det 15 minuter teori, då vi lär oss grunderna om hästar och deras skötsel. Sedan följer 45 minuter ridning med ledare.

När man har passerat nybörjarstadiet är ridtiden 60 minuter. Ridskolan erbjuder ridning på olika nivåer, så det finns en lämplig grupp för alla. Det finns även en grupp som endast ägnar sig åt dressyrridning, annars ingår hoppning som en del i utbildningen.

Vid intresse kan vi även erbjuda privatlektioner i dressyr eller hoppning på våra lektionshästar, alternativt specialgrupper. Vi har även möjlighet att arrangera företagsridning samt uteritter. Kontakta oss angående era önskemål!

 

På ridskolan i Persö jobbar två instruktörer:

Lotta Andersson är ridskolechef med många års erfarenhet som instruktör i bland annat Vetlanda, Hultsfred och Sävsjö. Hon har också arbetat som hjälpryttare åt både fälttävlans- och hoppryttare i landslagsklass. På Persö har hon arbetat sedan 2001 som instruktör och ridskolechef.

Matilda Aronsson började som instruktör i föreningen hösten 2017. Matilda har tävlat både hoppning och dressyr på ponny och stor häst och är examinerad hippolog sedan sommaren 2017 med inriktning på hästutbildning.

 

Ridlektioner kostar 135 kr för barn och ungdomar upp till 18 år, och 205 kr för vuxna på våra lektionshästar. (Tar du med egen häst kostar lektionen 115 resp 185 kr.) Privatlektioner kostar 400:- för 45 min. Två elever 350:-  Tre elever 325:- Fyra elever 300:-

Du måste även vara medlem i Eksjöortens Ryttarförening för att delta i ridlektioner. Medlemskapet kostar 180 kr per år för barn, 360 kr för vuxna. I medlemsavgiften ingår en försäkring som täcker olyckor under ridlektionerna.

 

Är du intresserad av att börja rida på Persö?

Ring kontoret tel. 0381-101 80 eller maila till This is a mailto link

Uppdaterad: 19 FEB 2018 10:02

 

Hitta till Persö:

Här är en länk till hitta.se med Persö inprickat.

 

hjärtsäkerzon

 Skänk kattmat,

klicka på bilden

Katterna 

 

Vi finns på facebook

 


  Betala med Swish!
Betala med Swish
 Klicka på länken för mer info!

 

 

 

Annons MYONE

 

 

Ett stort TACK till våra sponsorer: 

 

Ange alt-text här. 

 

Ange alt-text här.

 

Postadress:
Eksjöortens RF - Ridsport
Kråkeberg 1-12 Persö
57596 Eksjö

Kontakt:
Tel: 038110180
E-post: This is a mailto link

Se all info