Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Svenska Ridsportförbundet


De svenska ryttarna har inlett starkt vid Sopots internationella fälttävlan i Polen. Sara Algotsson Ostholt leder i både den trestjärniga klassen, CCI3*, och i den korta enstjärniga, CIC1*. Isabella Lidbrandt leder den långa enstjärniga, CCI1*,...
 
Efter en tuff inledning tog Sverige revansch i andra rundan av FEI Nations Cup Jumping i Lummen, Belgien. Angelie von Essen avslutade med flaggan i topp. Felfritt och ett kliv upp till sjunde plats för det svenska laget.
 
Lägg namnet Cecilia Bergåkra Berglund på minnet. Den 15-åriga tjejen från Vallsta, norr om Bollnäs, är redan en stjärna i ungdomsdressyren. Vid franska Saumurs internationella dressyrtävlingar har hon tagit tre pallplatser varav en vinst i young...
 

Patrik Kittel sexa i Hagen

(2017-04-28 17:34)
Fyra svenska ekipage startade i fredagens Grand Prix-dressyr i Hagen, Tyskland. Bäst lyckades Patrik Kittel och elvaårige Delaunay. Deras resultat på knappa 73 procent räckte till en sjätteplats.
 
Till helgen är det dags för internationell distansritt CEI1* i Kristinehamn, A9-ritten. På söndag går starten i arla morgonstund. Krydda detta med att klasserna också räknas som SM för young rider och SM för seniorer, över 120 respektive 160...
 
Jörgen Carlström är ny landslagsledaren för reining.
 
Bilden nedan i denna artikel visar en godkänd variant av micklemnosgrimma/anatomisk nosgrimma för häs och ponny i hoppning, dressyr och fälttävlan.
 
Lysekils Ryttarförening söker ridlärare på deltid.
 
Patrik Kittel Dressage Tour i Göteborg kommer att arrangeras på Billdals Ridklubb den 6 maj.
 
Exklusiva mästerskapet Top 10 kommer till Sverige och Sweden International Horse Show. Och till dressyrsporten. – Det här har jag önskat till min sport i många, många år, säger världsettan Isabell Werth. I Saab Top 10 Dressage tävlar världens allr...
 
Vi söker dig som är intresserad av att vara med och förbättra, utveckla och föra verksamheten framåt!
 
Efter helgens sjätte omågng i SM i inverkansridning har Beata Hermelin, Flyinge RF – Ikarus van de Delthoeve tagit ledningen i kategori D. I kategori B och C är det oförändrat i topp.
 

Svensk seger i Sopot

(2017-04-23 19:24)
Niklas Lindbäck visade sin klass i Sopot, Polen och vann den tvåstjärniga klassen, CIC2*, med EM-hästen Cendrillon. I den trestjärniga klassen var Anna Freskgård tia och främsta svensk med hästen Box Qutie.
 
Formen är stark hos Henrik von Eckermann. Fyra i Grand Prix-hoppningen i Antwerpen med Cantinero ger mersmak. Segrade gjorde tungt meriterade britten Michael Whitaker med Jb´s Hot Stuff.
 
Vilken fullträff för Anita Johnsson med Dear Friend i Waregem, Belgien. Seger i küren i Grad 1 och vinnare hos alla fem domarna med dryga 76 procent!
 

 

Hitta till Persö:

Här är en länk till hitta.se med Persö inprickat.

 

hjärtsäkerzon

 Skänk kattmat,

klicka på bilden

Katterna 

 

Vi finns på facebook

 

  Betala med Swish!
Betala med Swish
 Klicka på länken för mer info!

 

 

 

Annons MYONE

 

 

Ett stort TACK till våra sponsorer: 

 

Ange alt-text här. 

 

Ange alt-text här.

 

Postadress:
Eksjöortens RF - Ridsport
Kråkeberg 1-12 Persö
57596 Eksjö

Kontakt:
Tel: 0381-10180
E-post: This is a mailto link

Se all info